В САЩ жителка на щата Вашингтон стана милионер. Тя купи лотариен

...
В САЩ жителка на щата Вашингтон стана милионер. Тя купи лотариен
Коментари Харесай

Boeing 747 й помогна: жена спечели над 750 млн. долара от лотарията

В Съединени американски щати жителка на щата Вашингтон стана милионер. Тя купи лотариен билет за 8 $ и получи 754 милиона $ в подмяна.

Американката Беки Бел е пазарувала с щерка си в магазина за хранителни артикули Fred Meyer в Обърн, Вашингтон. Там тя купила билет за лотария Powerball, съобщава Yahoo. Предишния ден дамата вече била закупила билет, само че когато, минавайки около павилиона, видяла на табелата, че сумата на джакпота е 747 милиона $, тя решила да опита още веднъж. Тя отбелязала цифрата 747 като знак, защото работила за Боинг 747 от 36 години.

„ Тогава ми стана ясно… трябваше да купя различен билет “, сподели Бел.

На идващия ден тя проверила билетите си. Първият билет бил без облага, само че сканирането на втория посочил, че той печели, тъй че тя трябвало да се свърже с офиса на
лотарията.

„ Никога не съм печелила повече от 20 $ в живота си, тъй че можете да си визиите моя потрес, когато разбрах какво се е случило преди малко “, сподели тя пред организацията. — Просто се разплаках.

Първоначално дамата помислила, че е спечелила 7 милиона $, само че децата й обяснили, че облагата е над 700 милиона $.

Спечелването на
джакпота ще разреши на новоизпечената милионерка да се отдръпна от Boeing няколко месеца по-рано.

От 754 милиона $ фамилията на Беки Бел получи единствено половината, защото цялата сума би трябвало да й бъде изплатена в границите на 30 години, а половината може да бъде взета незабавно.

Превод: GlasNews

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР